Nyt tuemme sopimustenhallintaa alusta loppuun!

SignSpace 2.0 on nyt täällä.

Asiakkaidemme tarpeiden ja kehitysehdotusten pohjalta olemme tehneet SignSpace-palvelusta entistäkin paremman. Katso video ja ihastu!


Käytön helppoutta ominaisuuksista tinkimättä

Olemme uudistaneet käyttöliittymää ja tehneet useita parannuksia palvelun ominaisuuksiin sekä työnkulkuihin.

Selkeys ja helppokäyttöisyys sopimusten elinkaaren kaikissa vaiheissa nopeuttaa tekemistä, vähentää virheitä ja tekee sopimisesta mukavampaa!

Kayton helppoutta FI

 


Asiatarkastuta sopimukset ennen niiden lähettämistä allekirjoitettavaksi

Voit lähettää sopimuksia asiatarkastuskierrokselle ennen allekirjoitusten keräämistä. Asiatarkastajan kommentit näkyvät allekirjoituspyynnöllä sisäisille käyttäjille. 

Asiatarkastusprosessilla voit varmistaa että allekirjoitettavat sopimukset ovat juridisesti kunnossa ja sisäisesti hyväksytty.

Sopimusten käsittely helpottuu, kun sisäisesti kutsutut allekirjoittajat näkevät kuka sopimuksen on asiatarkastanut ja miten sitä on kommentoitu.

asiatarkastuta

 

Kommentoi sopimusdokumentteja

Pdf-tiedostojen kommentointiominaisuus helpottaa sopimusten viimeistelyssä. Asiatarkastaja voi kirjoittaa muutosehdotukset ja kommentit suoraan dokumentteihin, joiden pohjalta allekirjoituspyynnön hallinnoija tekee korjaukset alkuperäiseen dokumenttiin ja liittää korjatun version allekirjoituspyyntöön, joka lähetetään joko allekirjoitettavaksi tai uudelle asiatarkastuskierrokselle.

Vaihtoehtoisesti dokumentin voi lähettää asiatarkastettavaksi muokattavassa tiedostoformaatissa, jonka asiatarkastaja voi liittää uutena versiona allekirjoituspyynnölle, josta sen voi muuttaa pdf-tiedostoksi ja lähettää allekirjoitettavaksi.

Kommentoi

 

Käy tarvittavat keskustelut sopimuksen yhteydessä

Allekirjoituspyyntöihin liittyvien keskustelujen avulla voit hoitaa sisäisiin tarkastuksiin liittyvän viestinnän, sopimusneuvottelut kumppanin kanssa tai tarvittaessa luoda uuden keskustelun valitsemiesi henkilöiden / ryhmien välille. 

Keskusteluun osallistuminen onnistuu vaivatta joko suoraan sähköpostilinkistä tai kirjautumalla palveluun.

Keskustelu FI

 

Nopeuta allekirjoituspyyntöjen luontia valmiilla malleilla

Voit luoda allekirjoituspyyntöjä varten valmiita malleja nopeaa lähetystä varten. Malleja voi jakaa muiden käyttäjien, ryhmien tai koko organisaation käyttöön.

Tallentamalla toistuvat tekstit, työnkulut ja muut asetukset uudelleenkäytettäviin malleihin, lyhennät allekirjoituspyyntöjen valmisteluaikaa ja mahdollistat luontiprosessien automatisoinnin myös muille organisaatiossasi.

Sopimusmallit FI

 


Siirry allekirjoittamaan tai asiatarkastamaan suoraan sähköpostilinkistä

Allekirjoittaminen tai asiatarkastaminen ei edellytä kirjautumista tilille. Sinun tarvitsee vain klikata sähköpostiisi lähetettyä henkilökohtaista kutsulinkkiä.

Jos lähettäjä on suojannut sisällön lisäturvaominaisuuksilla, tarvittavat tunnistukset hoituvat helposti ohjatuilla työnkuluilla.

Ilman linkkia FI

 

Voit tehdä muutoksia sopimusdokumentteihin missä tahansa vaiheessa

Välillä sopimusteksteihin pitää tehdä muutoksia vielä kun joku on jo ehtinyt allekirjoittaa. Ei ongelmaa – sinun tarvitsee vain päivittää muuttuneet dokumentit ja me pidämme huolta siitä että allekirjoitukset kerätään kaikilta allekirjoittajilta viimeisimpään sopimusversioon.

Tiedostot FI

 

Hallitse sopimuksiin liittyviä tehtäviä

Voit luoda tehtävälistoja suoraan keskusteluihin ja seurata helposti niiden etenemistä. Tehtävät auttavat pitämään asiat järjestyksessä ja voit varmistaa että kaikki sopimuksiin liittyvät asiat tulevat tehdyksi.

Tehtavat FI